Több évtizedes

szakmai múlt

 

A cégtulajdonos Nudelman László, a Hivatásos Numizmaták Nemzetközi Szövetségének (IAPN) tagja, a magyarországi numizmatika egyik legelismertebb szaktekintélye. Az 1951-ben létesült IAPN a világ vezetõ numizmatikai nonprofit szervezete. A szervezet célja egy egészséges és prosperatív numizmatikmai kereskedelem kialakítása - a legszínvonalasabb nemzetközi üzletetikai és kereskedelmi gyakorlatnak megfelelõen. Cégünk az IAPN tagságnak megfelelõ szakmai és etikai színvonalat biztosít.

IBSCC - Érmehamisítás Elleni

Nemzetközi Bizottság

 

Nudelman László az egyetlen magyar elnökségi tagja az IAPN által alapított Érmehamisítás Elleni Nemzetközi Albizottságnak (IBSCC, International Bureau for the Suppression of Counterfeit Coins). A hamisító műhelyek terjedésével és modernizálódásával egyre fokozottabb a bizottság felelőssége. A vitatott eredetiségű érmék kérdésében eljáró IBSCC döntései nemzetközi szakmai elismertségnek örvendenek.

További nemzetközi

szakmai tagság

 

American Numismatic Association (ANA)

Amerikai Numizmatikai Szövetség

Nudelman László az 1891-ben alapított Amerikai Numizmatikai Szövetség tagja. A coloradói székhelyű nonprofit oktatási szervezet célja a numizmatika oktatása és az éremgyűjtés népszerűsítése. 28000 tagjával a világ egyik legnagyobb szakmai szervezete.


Scroll to top
Vatera aukciónk
Find us on Facebook